You are viewing content in Kidsradio.com Greek. Would you like to make this your preferred language?

🍂 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Μαντέψτε τον ΝΕΟ ήχο & κερδίστε!

O διαγωνισμός έληξε. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή! 

Οι νικητές θα ενημερωθούν με email την Τρίτη 17 Οκτωβρίου.

ΛΥΣΗ: Δάγκωμα μήλου

Τ

ο Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου ακούμε, παρέα πάντα με τα παιδιά, το ΝΕΟ μυστικό ήχο και προσπαθούμε να μαντέψουμε σωστά! 

Συντονιζόμαστε το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στο kidsradio.com - και στους 88.6 FM στην Αθήνα - και προσπαθούμε να μαντέψουμε, παρέα με τα παιδιά, τον μυστικό ήχο, που χαρίζει σε 8 νικητές προσκλήσεις για το "Life In Space", τη μεγαλύτερη έκθεση για το διάστημα, που έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα! 

Ακούμε τον μυστικό ήχο όσες φορές θέλουμε εδώ: 

 

Λίγα λόγια για το "Life in Space":

Life in Space : Η Ζωή στο διάστημα

Στο Ολυμπιακό Κέντρο Γουδή από 19 Οκτωβρίου 2023  έως και 15 Ιανουαρίου 2024.

Η μεγαλύτερη έκθεση για το διάστημα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Η έκθεση «LIFE IN SPACE» (Η Ζωή στο Διάστημα), με περισσότερους από 4.000.000 επισκέπτες σε όλο τον κόσμο, έρχεται επιτέλους και στην Ελλάδα από τις 19 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο στο Γουδή!
Μια έκθεση που γίνεται σε συνεργασία με το MARSHALL SPACE FLIGHT CENTER” της NASA, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA), το “THE U.S. SPACE & ROCKET CENTER” και το Space Camp του και τον Ιταλικό Διαστημικό Οργανισμό (ASI).

Στα 1500 τ.μ. της έκθεσης θα βρείτε απαντήσεις σε ερωτήματα όπως :
•    Γιατί είναι σημαντική η διαστημική έρευνα;
•    Πώς έχει κατασκευαστεί ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός;
•    Πώς είναι η ζωή των αστροναυτών στο διάστημα;
•    Πώς είναι σχεδιασμένη η τουαλέτα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού;
•    Πώς κοιμούνται οι αστροναύτες στο διάστημα;

Η ΕΚΘΕΣΗ
Η έκθεση LIFE IN SPACE προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη συναρπαστική ιστορία της κατάκτησης του διαστήματος από τον άνθρωπο, καθώς και όλη την τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε για το σκοπό αυτό. Μοναδικές κατασκευές, ιστορικά αντικείμενα-εκθέματα και μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους και θα δημιουργήσουν μια αξέχαστη εμπειρία ταξιδιού στο διάστημα.

Περισσότερα από 50 μοναδικά εκθέματα θα σας ταξιδέψουν στην ιστορία των διαστημικών πτήσεων. Αυθεντικά αντικείμενα, αναμνηστικά από τις διάφορες αποστολές και πιστά αντίγραφα σκαφών, μας οδηγούν στα μονοπάτια που ακολούθησαν οι επιστήμονες και οι αστροναύτες, στην πορεία τους προς την επιτυχία. Αυτά περιλαμβάνουν μοντέλα πυραύλων και δορυφόρων, διαστημικές στολές, βράχο από τη σελήνη και μια παρουσίαση του έργου του Αμερικανού –γερμανικής καταγωγής- μηχανικού, Wernher Von Braun, που θεωρείται πρωτοπόρος της πυραυλικής και διαστημικής τεχνολογίας.

Μέρος της έκθεσης είναι και το Space Camp, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν τις ίδιες αισθήσεις που ζουν οι αστροναύτες κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης τους, όπως την απουσία βαρύτητας και την απώλεια του «χωρικού» προσανατολισμού. Επιπλέον, μια νέα ISS VR Platform, φέρνει τους επισκέπτες μέσα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, επιτρέποντας τους να ζήσουν μια εντελώς διαφορετική διάσταση.

Ο ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ - SIMULATORS 
Εδώ οι επισκέπτες μπορούν να αισθανθούν όλα όσα βιώνουν οι αστροναύτες στις διαστημικές αποστολές τους και κατά την διάρκεια της εκπαίδευσή τους.

•    THE FIVE DEGREES OF FREEDOM. Αυτός ο προσομοιωτής δημιουργεί την αίσθηση της έλλειψης βαρύτητας στο διάστημα.
•    MULTI AXIS TRAINER. Είναι ο προσομοιωτής που χρησιμοποιείται στο Space Camp του “THE U.S. SPACE & ROCKET CENTER” της Αλαμπάμα.
•    ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ - LAND THE SHUTTLE. Αυτός ο προσομοιωτής σάς δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας ως πιλότος του διαστημικού λεωφορείου.
•    F18 PILOT SIMULATOR. Αυτός είναι ένας προσομοιωτής πτήσης με τρισδιάστατα γραφικά, που προσφέρει μια ρεαλιστική εμπειρία χειρισμού του F18.
•    ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - ISS VR PLATFORM. Εδώ θα ανακαλύψετε τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό που βρίσκεται 400 χλμ πάνω από την επιφάνεια της Γης, χρησιμοποιώντας τα ειδικά γυαλιά της εικονικής πραγματικότητας.

Μια αξέχαστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους θεατές, ταυτόχρονα εκπαιδευτική και πολύ ψυχαγωγική!

Όροι συμμετοχής 

Λίγα όνειρα ακόμη 5:00πμ - 7:00πμ
Now Playing
Hey Jude Rockabye Baby
Recently Played
Remember Me Gael Garcia Bernal, Gabriella Flores, Libertad Garcia Fonzi
Come As You Are Rockabye Baby
Poison Twinkle Twinkle Little Rockstar
The Ellie Badge Michael Giacchino
Έχετε αποσυνδεθεί...

Συνδεθείτε τώρα!

All Frontstage Radios

kidsradio.com

Το πρώτο παιδικό διαδικτυακό ραδιόφωνο. Παιδικά τραγούδια, παιδικά παραμύθια, παιδικό ραδιόφωνο!

Red 96.3

Εδώ και 16 χρόνια ο Νο1 σταθμός για τη ροκ μουσική στην Αθήνα. It's RED, it rocks!

En Lefko 87.7

Ο Νο 1 εναλλακτικός ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας. Discover Great Music!

Hit 88.9

Ο Number 1 Adult Pop σταθμός! Με θετική ενέργεια, ΟΛΑ τα Hit και τη Φράση που Πληρώνει.

Μελωδία 99.2

Ο κορυφαίος σταθμός έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου από το 1991. Πιάσε Μελωδία!