All Frontstage Radios

Athens Bike Festival 2024 | 12,13,14 Απριλίου

 

Athens Bike Festival 2024 powered by ΔΕΗ

Η μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου κλείνει φέτος 10 χρόνια και μας καλεί να το γιορτάσουμε!

12,13,14 Απριλίου 2024, Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 12 Απριλίου 17.00-21.00 | Σάββατο 13 Απριλίου 11.00-20.00 Κυριακή 14 Απριλίου 11.00-20.00

Πληροφορίες: www.bikefestival.gr 

Η προπώληση ξεκίνησε!

Το Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ, η μοναδική έκθεση για το ποδήλατο στην Ελλάδα, συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια λειτουργίας και μας καλεί να το γιορτάσουμε σε μια ακόμη μεγαλύτερη, περισσότερο διαδραστική και πιο φρέσκια διοργάνωση!

Για τρεις ημέρες, 12 -14 Απριλίου 2024, το Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, θα φιλοξενήσει μια σειρά δράσεων με επίκεντρο το ποδήλατο για όλους και όλες!

Με τη στήριξη της ΔΕΗ, η φετινή διοργάνωση ανανεώνεται, εξελίσσεται και δυναμώνει μαζί́ με το ποδήλατο που κερδίζει όλο και μεγαλύτερο χώρο στην καθημερινότητα και μετατρέπεται σε αγαπημένο μέσο, όχι μόνο αναψυχής και άθλησης, αλλά και αστικής μετακίνησης.

Κάνω κι εγώ ποδήλατο

Φίλοι του ποδηλάτου, ενδιαφερόμενοι για τρόπους εναλλακτικής, βιώσιμης μετακίνησης, παιδιά́, αθλητές και ερασιτέχνες ποδηλάτες  - όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το ποδήλατο σε οποιαδήποτε μορφή́ του, είναι καλεσμένοι στην τριήμερη αυτή γιορτή.

Όλος ο κόσμος του ποδηλάτου

Ποδήλατα, αξεσουάρ, υπηρεσίες, ποδηλατικός τουρισμός και πολλές παράλληλες δραστηριότητες, θα πρωταγωνιστήσουν στο 10ο Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ.

Ποδήλατα δρόμου, Gravel, mountain bikes, ποδήλατα πόλης αλλά και ποδήλατα με ηλεκτρική́ υποβοήθηση, θα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών προκειμένου να τα ανακαλύψουν αλλά και να τα δοκιμάσουν σε πραγματικές συνθήκες.

Οι μελλοντικοί ποδηλάτες

Στο πλαίσιο του Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ, τα παιδιά μπορούν να μάθουν ποδήλατο στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς δεξιοτεχνίας με πολλά αναμνηστικά δώρα. Και το καλύτερο; Να συμμετάσχουν σε έναν μοναδικό αγώνα ισορροπίας ποδηλάτου για μικρούς, πολύ μικρούς πρωταθλητές! Κλείστε τώρα θέση για το Walker Race εδώ.

Test Rides

Αποτελούν παραδοσιακά, βασικό πυλώνα του φεστιβάλ, καθώς δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να δοκιμάσουν ποδήλατα, να γνωρίσουν τα νέα μοντέλα της αγοράς από διαφορετικές κατηγορίες και τιμές και να κάνουν συγκρίσεις. Οι δοκιμές γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και διαρκούν όλες τις ώρες λειτουργίας του φεστιβάλ.

Η ΔΕΗ μας προσκαλεί να κάνουμε περισσότερο ποδήλατο!

Η κορυφαία εταιρεία ενέργειας, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για ένα καλύτερο, πιο βιώσιμο μέλλον, στηρίζει το ποδήλατο και όλες τις εκδοχές του, μέσα από μια σειρά πρωτοβουλιών που πραγματοποιούνται όλο το χρόνο και το προωθούν ως μέσο αθλητισμού, ψυχαγωγίας αλλά και πράσινης, αστικής μετακίνησης. Ειδικά για φέτος, στο πλαίσιο του φεστιβάλ, η ΔΕΗ μας προτείνει:

Athens e-Rides

Η ΔΕΗ προσκαλεί τους επισκέπτες του φεστιβάλ να ανακαλύψουν τις ομορφιές της Αθήνας ένα ηλεκτρικό ποδήλατο. Στο πλαίσιο του Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ, οι ενδιαφερόμενοι για πρώτη φορά, έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν δωρεάν σε προγραμματισμένες βόλτες με αφετηρία το παλαιό Αμαξοστάσιο, στο κέντρο της Αθήνας. Οι έμπειροι συνοδοί του SOLEBIKE και του Pame Volta, αναλαμβάνουν την ξενάγηση στους δρόμους της Αθήνας, με ηλεκτρικά ποδήλατα πόλης και πολύ κέφι! Οι βόλτες ξεκινούν και τερματίζουν στο περίπτερο της ΔΕΗ στην είσοδο του Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ. Οι ενδιαφερόμενοι, για να κλείσουν θέση χρειάζεται να έχουν κλείσει το 180 έτος της ηλικίας τους και να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα στο περίπτερο της ΔΕΗ.

Τα Athens e-Rides θα πραγματοποιηθούν:

Παρασκευή 12/4: 17:00 - 17:45 & 18:00 - 18:45

Σάββατο 13/4: 11:00 - 11:45 & 12:00 - 12:45

Κυριακή 14/4: 15:00 – 15:45

Κλείστε εγκαίρως τη θέση σας για να χαρείτε την Αθήνα όπως της αξίζει - με ένα ποδήλατο!

Workshops + Bike Talks

Θέλετε να μάθετε πώς να αλλάζετε ελαστικά ή να ρυθμίζετε τα φρένα στο ποδήλατο; Ποια είναι η κατάλληλη διατροφή για παιδιά – ποδηλάτες; Πώς να επισκευάζετε τη σαμπρέλα ή να ρυθμίζετε τις ταχύτητες; Ποια τα καλύτερα tips διατροφής και υδάτωσης στην ποδηλασία;

 

 

 

 

Λίγα όνειρα ακόμη 5:00πμ - 7:00πμ
Now Playing
One Love Rockabye Baby
Recently Played
Wish You Were Here Rockabye Baby
Twinkle, Twinkle, Little Star Super Simple Songs
Here Comes The Sun Babies Go Beatles Vol.2
Under My Thumb Rockabye Baby
Έχετε αποσυνδεθεί...

Συνδεθείτε τώρα!

All Frontstage Radios

kidsradio.com

Το πρώτο παιδικό διαδικτυακό ραδιόφωνο. Παιδικά τραγούδια, παιδικά παραμύθια, παιδικό ραδιόφωνο!

Red 96.3

Εδώ και 16 χρόνια ο Νο1 σταθμός για τη ροκ μουσική στην Αθήνα. It's RED, it rocks!

En Lefko 87.7

Ο Νο 1 εναλλακτικός ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας. Discover Great Music!

Hit 88.9

Ο Number 1 Adult Pop σταθμός! Με θετική ενέργεια, ΟΛΑ τα Hit και τη Φράση που Πληρώνει.

Μελωδία 99.2

Ο κορυφαίος σταθμός έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου από το 1991. Πιάσε Μελωδία!