Γίνε ένας μικρός κατάσκοπος για τη CIA

Πιστεύετε ότι το παιδί σας είναι ιδιαίτερα παρατηρητικό; Του αρέσουν οι αστυνομικές ιστορίες; Έχει φαντασία; Έχει την εξυπνάδα και την ικανότητα να ξεγλυστράει μέσα από δύσκολες καταστάσεις; 

Τότε το παιδί σας ίσως είναι ένας ιδανικός υποψήφιος για να γίνει ένας μικρός κατάσκοπος!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την τέχνη του κατασκόπου, που τόσο πολύ συναρπάζει τα παιδιά, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την απίστευτη ενότητα του site της CIA (Central Intelligence Agency), που είναι αφιερωμένη στα παιδιά και έχει τον τίτλο "Spy Kids". 

Και ναι τα παιδιά σας θα ανακαλύψουν διάφορα μυστικά gadgets, που χρησιμοποιούν οι κατάσκοποι και όλα εκείνα τα μυστήρια που έχουν δει στις ταινίες, αλλά κυρίως θα έχουν τη δυνάτότητα να γνωρίσουν την αληθινή ιστορία της CIA, που είναι πιο περίπλοκη και πιο ενδιαφέρουσα από αυτό που φαντάζονται. 

Θα μάθουν για τα μυστικά εργαλεία, που έχει χρησιμοποιήσει κατά καιρούς η CIA και χρησιμοποιεί ακόμα, θα γνωρίσουν τα σκυλιά-κατασκόπους τους, θα ανακαλύψουν τα προχωρημένα αεροπλάνα τους, θα διαβάσουν διάφορες ιστορίες κατασκοπείας και τι μεθόδους μεταμφίεσης ακολουθούν και φυσικά θα αναλάβουν τις πρώτες τους μυστικές αποστολές μέσα από την ενότητα "games" που παρέχουν. 

Και επειδή καταλαβαίνουμε ότι και εσείς οι μεγάλοι θα έχετε ζηλέψει λίγο με αυτή την θεματολογία, να ξέρετε ότι η CIA έχει φροντίσει να εντάξει και εσάς κάπως στο παιχνίδι με την ενότητα "Parents & Teachers" . Επίσης καθώς το site είναι όλο στα Αγγλικά, θα χρειαστεί φυσικά και η δική σας βοήθεια για την περιήγηση στις διάφορες σελίδες και τη μετάφραση. 

Μην αργήσατε λοιπόν να επισκεφτείτε τη σελίδα και να αναλάβετε δράση, γιατί να ξέρετε...αυτό το μήνυμα θα αυτοκαταστραφεί 😉

 

 

 

 

 

Η ώρα των μεγάλων 9:30μμ - 5:00πμ
Now Playing
Mad About You Hooverphonic
Recently Played
Save Your Tears (Remix) Feat. Ariana Grande The Weeknd
Every Breath You Take Police
Back To Black Amy Winehouse
Come Undone Duran Duran
Έχετε αποσυνδεθεί...

Συνδεθείτε τώρα!

All Frontstage Radios

kidsradio.com

Το πρώτο παιδικό διαδικτυακό ραδιόφωνο. Παιδικά τραγούδια, παιδικά παραμύθια, παιδικό ραδιόφωνο!

Red 96.3

Εδώ και 16 χρόνια ο Νο1 σταθμός για τη ροκ μουσική στην Αθήνα. It's RED, it rocks!

En Lefko 87.7

Ο Νο 1 εναλλακτικός ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας. Discover Great Music!

Hit 88.9

Ο Number 1 Adult Pop σταθμός! Με θετική ενέργεια, ΟΛΑ τα Hit και τη Φράση που Πληρώνει.

Μελωδία 99.2

Ο κορυφαίος σταθμός έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου από το 1991. Πιάσε Μελωδία!

Εγγραφή Ίσως αργότερα
Εγγραφή Ίσως αργότερα