All Frontstage Radios

⛄️ ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Μαντέψτε τον Ήχο!

Ο διαγωνισμός έληξε. Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας.

Οι νικητές και οι οι νικήτριες θα ειδοποιηθούν σήμερα, Τρίτη 14 Φεβρουαρίου με email.

ΛΥΣΗ: Σαξόφωνο

Το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου ακούμε, παρέα πάντα με τα παιδιά, τον ΝΕΟ μυστικό ήχο και προσπαθούμε να μαντέψουμε σωστά! 

Συντονιζόμαστε το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο kidsradio.com - και στους 88.6 FM στην Αθήνα - και προσπαθούμε να μαντέψουμε, παρέα με τα παιδιά, τον μυστικό ήχο. Aυτή τη φορά διεκδικούμε 10 οικογενειακές προσκλήσεις για τη μεγαλύτερη μυθολογική θεματική έκθεση που έγινε ποτέ & έσπασε κάθε ρεκόρ προσέλευσης τους πρώτους μήνες της λειτουργείας της, "Οι Θεοί του Ολύμπου", στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός κόσμος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Ακούστε τον μυστικό ήχο όσες φορές θέλετε εδώ:

Συμπληρώστε τη Φόρμα Συμμετοχής εδώ: 

Newsletter

 

Λίγα λόγια για την έκθεση "Οι Θεοί του Ολύμπου" 

H μεγαλύτερη μυθολογική θεματική έκθεση που έγινε ποτέ
και έσπασε κάθε ρεκόρ προσέλευσης τους πρώτους μήνες της λειτουργείας της, συνεχίζει για 2 ακόμη μήνες στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός κόσμος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού

-    Ένα ταξίδι στην ελληνική αρχαιότητα  - 

Ο Όλυμπος “μετακομίζει” στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, “ανοίγει” τις πόρτες του και καλεί μικρούς και μεγάλους να θαυμάσουν το μεγαλείο της ελληνικής  μυθολογίας και το θρυλικό της Δωδεκάθεο.

Πώς διοικούσε ο παντοδύναμος Δίας Θεούς και ανθρώπους; Γιατί η Θεά Δήμητρα αναγκαζόταν να αποχαιρετήσει την κόρη της μία φορά τον χρόνο; Πώς αντιμετώπιζαν οι άλλοι Θεοί τον πολεμοχαρή Άρη; Τι παράξενο είχε συμβεί στη γέννηση της Θεάς Αθηνάς; 

Στους αρχαιοελληνικούς μύθους  -που αγαπήθηκαν και ταξίδεψαν πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας και επηρέασαν τη θρησκεία, τη ζωή και την κοσμοθεωρία πολλών λαών- οι Δώδεκα Θεοί του Ολύμπου πρωτοστατούν με τις τελετουργίες, τα πάθη, τους έρωτες και  τις διαμάχες τους. Σε αυτούς εστιάζει η μεγάλη μυθολογική θεματική έκθεση «Θεοί του Ολύμπου» που έρχεται και στην Αθήνα.

Σε έναν τεράστιο διαμορφωμένο χώρο στον Ελληνικό Κόσμο του Ιδρύματος  Μείζονος Ελληνισμού 1.800τμ, η τεχνολογία συναντά τον μύθο: επιβλητικά εκθέματα, wall mapping, ξεναγήσεις, escape rooms, ολογράμματα, διαδραστικά acts ντύνουν τις ζωές και τα βιώματα των 12 Θεών του Ολύμπου και αποκαλύπτουν γνωστές και άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα τους.

Στόχος της έκθεσης αυτής; Να κατανοήσουμε τον βαθύτερο συμβολισμό που κρύβουν αυτοί οι μύθοι, αλλά και την αρχαία ελληνική γνώση και σοφία. 

Η επιστημονική επιμέλεια της έκθεσης ανήκει στον καταξιωμένο ιστορικό Θάνο Βερέμη.

Σπουδαίοι Έλληνες ηθοποιοί δανείζουν τη φωνή τους στους Δώδεκα Θεούς του Ολύμπου: Δίας (Αιμίλιος Χειλάκης), Ήρα (Μαρία Σολωμού), Δήμητρα (Δάφνη Λαμπρόγιαννη), Αθηνά (Κατερίνα Λέχου), Αφροδίτη (Μαρία Ναυπλιώτου), Απόλλων (Βλαδίμηρος Κυριακίδης), Άρτεμις (Νάντια Μπουλέ), Ερμής (Θανάσης Βισκαδουράκης), Άρης (Νίκος Βουρλιώτης), Ποσειδώνας (Γιάννης Στάνκογλου), Εστία (Αθηνά Μαξίμου) και Ήφαιστος (Δημήτρης Πιατάς). 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.godsofolympus.gr 

 

               

Όροι διαγωνισμού 

 

 

 

Λίγα όνειρα ακόμη 5:00πμ - 7:00πμ
Now Playing
Jammin Rockabye Baby
Recently Played
Riders On The Storm Rockabye Baby
Hey Jude Rockabye Baby
Remember Me Gael Garcia Bernal, Gabriella Flores, Libertad Garcia Fonzi
Come As You Are Rockabye Baby
Έχετε αποσυνδεθεί...

Συνδεθείτε τώρα!

All Frontstage Radios

kidsradio.com

Το πρώτο παιδικό διαδικτυακό ραδιόφωνο. Παιδικά τραγούδια, παιδικά παραμύθια, παιδικό ραδιόφωνο!

Red 96.3

Εδώ και 16 χρόνια ο Νο1 σταθμός για τη ροκ μουσική στην Αθήνα. It's RED, it rocks!

En Lefko 87.7

Ο Νο 1 εναλλακτικός ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας. Discover Great Music!

Hit 88.9

Ο Number 1 Adult Pop σταθμός! Με θετική ενέργεια, ΟΛΑ τα Hit και τη Φράση που Πληρώνει.

Μελωδία 99.2

Ο κορυφαίος σταθμός έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου από το 1991. Πιάσε Μελωδία!