Με αυτοπεποίθηση στο σχολείο!

Μία πρωτοπόρα και… πολύ εμψυχωτική πρωτοβουλία πήραν η Disney και η παγκόσμια εκπαιδευτική φιλανθρωπική οργάνωση, The Female Lead, δημιουργώντας βίντεο πριγκιπικής εμψύχωσης.
Τι σημαίνει αυτό, όμως;  

Νέα έρευνα δείχνει ότι το 72% των μικρών παιδιών ανησυχούν για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιά, ενώ πάνω από τους μισούς γονείς (51%) εκφράζουν ότι έχουν και εκείνοι επίσης, την ίδια ανησυχία.  
Η έρευνα που έγινε για λογαριασμό της Disney, διεξήχθη σε περισσότερους από 1.000 γονείς και κηδεμόνες, αποκαλύπτοντας ότι τα τρία τέταρτα αυτών (74%) αναζητούν συμβουλές για να βοηθήσουν στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των παιδιών τους και το 65% αναζητούν πρότυπα για τα παιδιά τους - είτε πρόκειται για άλλους νέους γονείς, είτε για γυναίκες με ηγετική παρουσία, είτε για πριγκίπισσες της Disney.»

Με όλα τα παραπάνω δεδομένα, η Disney λάνσαρε τη Μεγάλη Πριγκιπική Γιορτή: Ώρα να Λάμψεις - μια πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε με έμπνευση τις Πριγκίπισσες της Disney. Η καμπάνια αυτή έχει ως στόχο να εμπνεύσει και να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση των μικρών παιδιών καθώς ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο - την έναρξη του σχολείου.

Τα βίντεο Πριγκιπικής Εμψύχωσης παρουσιάζουν τα χαρακτηριστικά των ηρωίδων που τις κάνουν πρότυπα για μίμηση, όπως η επιμονή της Τιάνα και η γενναιότητα της Ραπουνζέλ, ενώ οι ιστορίες  είναι γεμάτες με τα μάντρα των Πριγκιπισσών της Disney, όπως το «Οι δυνατότητές μου είναι απεριόριστες» της Έλσας, και καλύπτουν τα θέματα της περιπέτειας, της αυτοπεποίθησης και της αυτοδυναμίας για να προετοιμάσουν τα παιδιά ηλικίας 3-6 ετών, καθώς ξεκινούν τα πρώτα σχολικά τους χρόνια. 

Μπορείτε να δείτε τα videos εδώ. 

Λίγα όνειρα ακόμη 5:00πμ - 7:00πμ
Now Playing
Poison Twinkle Twinkle Little Rockstar
Recently Played
Μια Καληνύχτα Γλυκιά Μάιρα Μηλολιδάκη
You Give Love A Bad Name Rockabye Baby!
Sunday Bloody Sunday Rockabye Baby
Stairway To Heaven Rockabye Baby
Έχετε αποσυνδεθεί...

Συνδεθείτε τώρα!

All Frontstage Radios

kidsradio.com

Το πρώτο παιδικό διαδικτυακό ραδιόφωνο. Παιδικά τραγούδια, παιδικά παραμύθια, παιδικό ραδιόφωνο!

Red 96.3

Εδώ και 16 χρόνια ο Νο1 σταθμός για τη ροκ μουσική στην Αθήνα. It's RED, it rocks!

En Lefko 87.7

Ο Νο 1 εναλλακτικός ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας. Discover Great Music!

Hit 88.9

Ο Number 1 Adult Pop σταθμός! Με θετική ενέργεια, ΟΛΑ τα Hit και τη Φράση που Πληρώνει.

Μελωδία 99.2

Ο κορυφαίος σταθμός έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου από το 1991. Πιάσε Μελωδία!